35,10,0,50,1
25,600,60,1,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,2,1,0,0,46,15,5,2,1,0,20,0,0
Website1
Website2
Website3
Logo
Website4
Website6
Website5

Eindelijk was het dan zover, na twee jaar dankzij Covid-19, konden we weer met een groter gezelschap bij elkaar komen en een wandeling organiseren.

Zondag 27 maart werden we verwelkomd bij ’t Berghuis, midden in de bossen van Amerongen en aan de voet van de Amerongse Berg dat deel uit maakt van het nationaal park “Utrechtse Heuvelrug”.

De activiteiten commissie had weliswaar een aparte zaal gereserveerd, maar het mooie voorjaarsweer zorgde ervoor dat we met z’n allen buiten van de koffie/thee met appelgebak konden genieten.

Ruim 30 Westies en nog meer baasjes begonnen vervolgens aan de schitterende route, door Bianca en Arie-Jan vooraf verkend. Het was voor iedereen genieten van de fraaie omgeving, de ontluikende natuur, het prima weer, de Westies en de fijne gesprekken onderling.

Bij terugkomst stond het “Westie Winkeltje” uitgestald, waar menigeen leuke hebbedingetjes van zijn/haar gading kon kopen. Ook de tombola ging van start, er waren leuke prijzen te winnen, deels geschonken door gulle gevers.

Als lunch werd een kop lekkere groentesoep geserveerd, niet zo maar een kop maar een reuze kop soep, vervolgens kon een ieder gebruik maken van het rijkelijk uitgestalde broodbuffet.

Deze dag werd afgesloten met napraten over een zeer geslaagde bijeenkomst en dank aan de activiteitencommissie voor de organisatie.
 

Stef van Goor

Zo’n 50 Westie liefhebbers/leden en ca. 30 Westies meldden zich zondag 24 maart 2019 voor de voorjaarswandeling van Westie Nederland op de Veluwe.
Prima “lente” weer, de vooraf bestelde zon was volop aanwezig, prettige kennismaking met de één en hartelijk weerzien met de ander en uiteraard de “Westies”, variërend van jong tot ouder, waaronder een pup van 10 weken met de fraai naam- Quint.

Hartelijk welkom geheten bij “Boshuis Drie”, waar we over een eigen locatie konden beschikken “De Buurtjes”. De ontvangst was prima met een koffie variant of thee uiteraard met de appeltaart waar ze zo om bekend staan. Een enorm stuk appeltaart dat voor een aantal toch iets te groot bleek te zijn, maar wel verschrikkelijk lekker en met een flinke dot slagroom. Vervolgens werd de “groepsfoto” gemaakt, aansluitend ging de wandeling van start, ruim een uur lang door de schitterende Veluwse bossen.
Bij terugkomst werd een drankje genuttigd, loten verkocht voor de tombola, waar veel prijzen waren te winnen en was er de gelegenheid om leuke Westie dingen te kopen in het
Winkeltje.

De lunch bestond uit een kop soep naar keuze, boerenlandbrood met ham &kaas, brood met een vleeskroket en salade. Iedereen liet het zich goed smaken, maar ook hier bleek dat ze beslist geen kleine porties serveren.
Kortom een meer dan geslaagde dag, waarvoor dank aan de activiteitencommissie en speciale dank aan de maar liefst vier aanwezige fotografen, die schitterende foto’s hebben gemaakt en al direct op de Facebook pagina van Westie Nederland waren te bewonderen.

Een meer uitgebreid verslag staat te lezen in de komende Westie Post die voor de zomer verschijnt.

Vanaf 25 mei 2018 is de Europese Privacy Wet van toepassing, in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd.
Dit betreft de wetgeving op het gebied van persoonsgegevens en het vrije verkeer van die gegevens.
Aangezien de AVG ook voor alle verenigingen in Nederland van toepassing is, heeft Westie Nederland de onderstaande privacy verklaring opgesteld.

© 2016 Westie Nederland