35,10,0,50,1
25,600,60,1,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,2,1,0,0,46,15,5,2,1,0,20,0,0
Website1
Website2
Website3
Logo
Website4
Website6
Website5

Nadat we de eerste afmeldingen binnen kregen, hebben we na intern overleg met de overige bestuursleden het volgende besloten:

In verband met de maatregelen die landelijk zijn uitgevaardigd omtrent het corona virus zijn wij helaas genoodzaakt de voorjaarswandeling van Westie Nederland van 29 maart aanstaande af te lasten.

Wij zullen op een later tijdstip, wanneer er meer bekend is omtrent het virusverloop, eventueel een nieuwe datum vaststellen.

Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten.

Wij zullen uw inschrijfgeld zo spoedig mogelijk terug storten op uw bankrekening.

Graag nodigen wij jullie uit om zondag 29 maart 2020 met ons het wandelseizoen te starten op de Loonse – en Drunense Duinen.

We worden om 11.00 uur verwacht in Restaurant Bosch en Duin, Schoorstraat 50 te Udenhout.
Waar we worden verwelkomd met kopje koffie of thee en een Udenhoutse Broeder.

Rond 11.45 uur gaan we buiten de groepsfoto maken met aansluitend de boswandeling.
We verwachten rond 13.15 uur terug te zijn bij het restaurant om met elkaar te gaan lunchen.
Er vindt een tombola plaats en het Westie Winkeltje is present met leuke
Westie spulletjes.
De lunch bestaat uit een heerlijk kopje tomaten soep, twee stokbroodjes met beleg naar keuze en koffie, thee en water.

De kosten voor deze voorjaarswandeling zijn inclusief
1x koffie/thee met iets lekkers en de lunch , € 17,50 p.p. (voor leden).
Niet leden zijn uiteraard ook welkom en betalen € 22,50 p.p.

De overige drankjes zijn voor eigen rekening!

U kunt zich opgeven via deze link https://forms.gle/TpZc2GnhtVKCUqeZ9

Zo’n 50 Westie liefhebbers/leden en ca. 30 Westies meldden zich zondag 24 maart 2019 voor de voorjaarswandeling van Westie Nederland op de Veluwe.
Prima “lente” weer, de vooraf bestelde zon was volop aanwezig, prettige kennismaking met de één en hartelijk weerzien met de ander en uiteraard de “Westies”, variërend van jong tot ouder, waaronder een pup van 10 weken met de fraai naam- Quint.

Hartelijk welkom geheten bij “Boshuis Drie”, waar we over een eigen locatie konden beschikken “De Buurtjes”. De ontvangst was prima met een koffie variant of thee uiteraard met de appeltaart waar ze zo om bekend staan. Een enorm stuk appeltaart dat voor een aantal toch iets te groot bleek te zijn, maar wel verschrikkelijk lekker en met een flinke dot slagroom. Vervolgens werd de “groepsfoto” gemaakt, aansluitend ging de wandeling van start, ruim een uur lang door de schitterende Veluwse bossen.
Bij terugkomst werd een drankje genuttigd, loten verkocht voor de tombola, waar veel prijzen waren te winnen en was er de gelegenheid om leuke Westie dingen te kopen in het
Winkeltje.

De lunch bestond uit een kop soep naar keuze, boerenlandbrood met ham &kaas, brood met een vleeskroket en salade. Iedereen liet het zich goed smaken, maar ook hier bleek dat ze beslist geen kleine porties serveren.
Kortom een meer dan geslaagde dag, waarvoor dank aan de activiteitencommissie en speciale dank aan de maar liefst vier aanwezige fotografen, die schitterende foto’s hebben gemaakt en al direct op de Facebook pagina van Westie Nederland waren te bewonderen.

Een meer uitgebreid verslag staat te lezen in de komende Westie Post die voor de zomer verschijnt.

Vanaf 25 mei 2018 is de Europese Privacy Wet van toepassing, in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd.
Dit betreft de wetgeving op het gebied van persoonsgegevens en het vrije verkeer van die gegevens.
Aangezien de AVG ook voor alle verenigingen in Nederland van toepassing is, heeft Westie Nederland de onderstaande privacy verklaring opgesteld.

© 2016 Westie Nederland